ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 2.3.-6.3.2020

Pondělí

Kuřecí vývar

1) Kuřecí kung pao podávané s jasmínovou rýží
99,-

2) Kuřecí řízek s bramborovou kaší a kyselou okurkou
129,-

3) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Úterý

Zeleninový krém

1) Smažený sýr s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou
99,-

2) Tagliatelle s hovězím masem ,červenou cibulí ,česnekem ,cherry rajčátky ,sypané pecorinem
129,-

3)
0,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Středa

Frankfurtská s uzeninou a bramborem

1) Smažené žampiony, servírované s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou
99,-

2) Smažené vykostěné kuřecí stehýnka v kukuřičných lupínkách, podávané s lehkým bramborovým salátem s jablky a červenou cibulkou
129,-

3) Krůtí prsa pečená ve slanině, servírovaná s restovaným listovým špenátem a batátovými hranolky
139,-

4) Vepřová kotleta na žampiónech s restovanou zeleninou a bramborovým gratinem
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Čtvrtek

Uzená s krupkami a zeleninou

1) Kuřecí paličky pečené v BBQ marinádě, servírujeme s kukuřičným kuskusem
99,-

2) Jemně mleté čevabčiči dopékané na tále servírované s restovaným bramborem, cibulovým salátem a dresinkem z balkánského sýra
129,-

3) Hovězí nudličky stroganof, podávané s fritovanými bramborovými hranolky a kysanou smetanou
139,-

4) Dančí kýta připravená ve vakuu, servírovaná v tradiční šípkové omáčce, podáváme s domácími mandlovými kroketami
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Pátek

Goralská zelná

1) Neapolské lasagne s masovým ragů, listovým špenátem a olivami, zapečené sýrem mozzarella
99,-

2) Restovaná vepřová játra na cibulce, podávaná s bramborami sardelaise(restované plátky brambor s plocholistou petrželí), jablečným chutney a tatarskou omáčkou
129,-

3) Konfitovaná vepřová krkovička, podávaná s dušeným červeným zelím a chlupatým knedlíkem
139,-

4) Grilované kachní prso, servírované s restovanou cuketou na másle, fritovanými bramborovými resty a malinovou omáčkou
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu