ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 18.11.-22.11.2024

Pondělí

KUŘECÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU

1) Kuře na paprice ,těstoviny
129,-

2) MASOVÁ SMĚS V BRAMBORÁKOVÉ KAPSE
139,-

3) Řízek z panenky s bramborovou kaší a kyselou okurkou
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Úterý

MINESTRONE

1) SMAŽENÝ KARBANÁTEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A KYSELOU OKURKOU
129,-

2) TORTILLA S KUŘECÍMI STRIPSY A SLADKOKYSELOU OMÁČKOU ,HRANOLKY
139,-

3) TRHANÉ VEPŘOVÉ MASO V DOMÁCÍ BULCE S CIBULOVOU MARMELÁDOU ,HRANOLKY
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Středa

GULÁŠOVÁ

1) VEPŘOVÝ ZÁVITEK PODÁVANÝ S RÝŽÍ
129,-

2) ŠPENÁTOVÉ LASAGNE S KUŘECÍM MASEM A MOZZARELOU
139,-

3) HOVĚZÍ TATARÁČEK DLE TRADIČNÍ RECEPTURY ,TOPINKY S ČESNEKEM
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Čtvrtek

Zelná s klobásou

1) PENNE S KUŘECÍM MASEM V SÝROVÉ OMÁČCE
129,-

2) VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU S HRANOLKAMA A TATARSKOU OMÁČKOU
139,-

3) STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU SE SÝROVOU KRUSTOU PODÁVANÝ S AMERICKÝM BRAMBOREM
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Pátek

KUŘECÍ VÝVAR S KUSKUSEM

1) PAVLIŠOVSKÝ ŘÍZEK SE ZELÍM A KNEDLÍKEM
129,-

2) CHILI CON CARNE S RÝŽÍ
139,-

3) HOUBOVÉ RIZZOTO S FILÍROVANOU VEPŘOVOU PANENKOU SYPANÉ PARMAZÁNEM
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu