ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 13.8.-17.8.2018

Pondělí

Hrstková

1) Koprová omáčka s vařeným vajíčkem, hovězím masem a bramborem
99,-

2) Mix trhaných salátových listů a čerstvé zeleniny propojený koktejlovým dresinkem doplněný smaženým kuřecím prsíčkem v těstíčku
129,-

3) Mexický hovězí burger s vypečenou slaninou, pikantní tomatovou salsou a grilovanou cibulí, podáváme s fritovanými bramborovými klínky a teplou sýrovou omáčkou
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Úterý

Kulajda

1) Vepřové nudličky na žampionech s bambusovými výhonky a zeleninou wok v sójové omáčce podáváme s dušenou rýží
99,-

2) Krůtí prsa nadívaná krémovým sýrem, podáváme s opékaným bramborem a omáčkou z pečených paprik
129,-

3) Hovězí burrito- rozpečená tortilla plněná hovězím masem, kukuřicí, fazolemi a tomaty, podáváme s rozpečenými nachos a avokádovým dipem
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Středa

Kuřecí vývar s kapáním

1) Čevabčiči podávané s vařeným bramborem, hořčicí a cibulí
99,-

2) Vepřová kotleta gratinovaná cibulovo sýrovou krustou, servírovaná s bramborovými kroketami
129,-

3) Caesar salát s pošírovaným lososem římské listy s naším dresinkem, parmazánem a medovými slaninovými plátky, grissini z ciabatty
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

5)
0,-

Čtvrtek

Houbový krém

1) Drůbeží rizoto se zeleninou, salátkem z pečené červené řepy a sýrem
99,-

2) Opékaná krůtí játra na tále, podáváme s americkým bramborem a domácí tatarskou omáčkou
129,-

3) Vepřový špízek z panenky prokládaný zeleninou a slaninou, podáváme s restovaným bramborem na rozmarýnu a omáčkou z pečeného česneku
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

5)
0,-

Pátek

Pórková s vejci

1) Smažené žampiony servírované s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou
99,-

2) Grilovaný hermelín podávaný na listových salátech s cherry tomaty a dresinkem z pečené červené řepy, dýňová semínka, ciabatta
129,-

3) Lehce pikantní tatarský biftek- u nás připravený dle naší receptury podávaný tradičně s topinkami a česnekem, listový salátek
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu