ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 20.1.-24.1.2020

Pondělí

Kapustová se slaninou

1) Srbské vepřové rizoto se zeleninou, sypané uzeným sýrem, doplněné nakládanou červenou řepou
99,-

2) Smažené žampiony s vařeným bramborem, domácí tatarkou a zelným salátkem s koprem
129,-

3) Grilovaný kuřecí steak servírovaný s restovanými fazolovými lusky na slanině, podáváme s rozpečeným bramborem s tvarohem a jemným výpekem
139,-

4) Vykostěný filet z candáta, podávaný s bramborovo hráškovým pyré, sotýrovanými tomaty a estragovou omáčkou
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Úterý

Hráškový krém

1) Bramborové nočky s tradičním boloňským ragů, bazalkovým pestem a strouhanou mozzarellou
99,-

2) Vepřová kotletka gratinovaná cibulovou krustou, servírujeme s rajčatovým bulgurem a rukolovými lístky
129,-

3) Vepřová panenka ve slaninové košilce, servírovaná s bramborovo batátovým pyré, restovanou hlívou ústřičnou a žampiony
139,-

4) Steak z kančí kýty podávaný s mandlovou kroketou, zeleninkou brunoise a šípkovou omáčkou
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Středa

Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi

1) Smažené nudle s kuřecím masem, zeleninou wok, sójovou omáčkou a praženým sezamem
99,-

2) Pečený vykostěný filet z tresky na másle, podávaný s vařeným baby bramborem , citrónovou omáčkou a špenátovým salátem
129,-

3) Ragů z krůtích stehýnek na kořenové zelenině, servírujeme s dušenou hráškovou rýží
139,-

4) Anglický rostbíf, podávaný se salátkem ze sezónní zeleniny, jablečným křenem a rozpečenou bagetkou
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Čtvrtek

Gulášová

1) Pečená čtvrtka kuřete na česneku a kmínu, servírujeme s dušeným špenátem a bramborovými špalíčky
99,-

2) Krůtí špízek prokládaný zeleninou a klobáskou, servírujeme s naším americkým bramborem a pikantním dresinkem
129,-

3) Kuřecí kapsa plněná parmskou šunkou, taveným sýrem a brokolicí, servírujeme s bramborovo karotkovým pyré
139,-

4) Hovězí flank steak servírovaný s restovanou kukuřicí, pečenými cherry tomaty , cibuloovu marmeládou a sýrovou quesadillou
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Pátek

Francouzská s těstovinou

1) Smažený sýr s vařeným bramborem, zelným salátkem a tatarskou omáčkou
99,-

2) Penne v sýrové omáčce s kuřecím masem, listovým špenátem, sypané parmazánem
129,-

3) Konfitovaná krkovička s restovanými cibulovými listy, pikantní dijonkou omáčkou a fritovanými bramboráčky
139,-

4) Mix sezónní zeleniny a salátových lístků, propojený dresinkem z modrého sýra, doplněný zauzeným kuřecím masem a rozpečenou bagetkou
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu