ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 19.11.-23.11.2018

Pondělí

Kuřecí vývar

1) Kuřecí roláda podávaná s dušeným červeným zelím a špekovým knedlíkem
99,-

2) Zapečená vepřová krkovice s cibulovou krustou podávaná s americkým bramborem a zeleninovým salátkem
129,-

3) Tafel Spitz hovězí maso servírované s vařeným bramborem a kořenovou zeleninou
139,-

4) Listový salát s těstovinou ,bzalkovým dresinkem a kuřecím masem
129,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovo garniturou
119,-

Úterý

Hovězí vývar s kapáním

1) Tagliatelle s kuřecím masem , cuketou ,cherry rajčátky sypané pecorinem
99,-

2) Rozlítaný španělský ptáček podávaný s dušenou rýží
129,-

3) Losos pečený v listovém těstíčku podávaný na smetanovém špenátu
139,-

4) Listový salát s těstovinou ,bzalkovým dresinkem a kuřecím masem
129,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Středa

Čočková s uzeninou

1) Drůbeží játra na cibulce podávaná s rýží basmati
99,-

2) Hovězí maso po burgunsku(hovězí maso na červeném víně s cibulkou) podávané s bramborovým pyré
129,-

3) Kuřecí stripsy v tortile s cibulí ,ledovým salátem a hranolky
139,-

4) Listový salát s těstovinou ,bzalkovým dresinkem a kuřecím masem
129,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

6)
0,-

Čtvrtek

Kuřecí vývar s rýží a hráškem

1) Zapečené šunkafleky s uzeným masem, jarní cibulkou a vejci podávané s červenou řepou
99,-

2) Fisch and chips s hranolkami a domácí tatarskou omáčkou
129,-

3) Risoto s trhaným kachním masem
139,-

4) Rukolové listy s cherry rajčátky marinovaným sýrem a opečenou bagetkou
109,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

6)
0,-

Pátek

Zeleninový krém

1) Bramborové lokše s červeným zelím a uzenou krkovičkou
99,-

2) Kuřecí steak zapečený parmazánem podávaný s bramborovou kaší
129,-

3) Vepřová panenka s houbovým ragů a gratinovaným bramborem
139,-

4) Rukolové listy s cherry rajčátky marinovaným sýrem a opečenou bagetkou
109,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu