ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 9.12.-13.12.2019

Pondělí

Zeleninová minestrone s krupkami

1) Sekané biftečky v pikantní omáčce ze zeleného pepře, podáváme s bramborovou kaší a karotkovým salátkem
99,-

2) Kuřecí kousky na kari s kokosovým mlékem a zeleninou, podávané s dušenou jasmínovou rýží, smaženou cibulkou a koriandrem
129,-

3) Tafelspitz-brasírovaný hovězí váleček, podávaný s restovanou kořenovou zeleninou na másle, baby bramborem, jablečným křenem a omáčkou demi glace
139,-

4) Vykostěný filet ze pstruha, podávaný s bramborovo pastyňákovým pyré, omáčkou buere blanc a špenátovými lístky
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Úterý

Uzená s masem a rýží

1) Smažený květák, servírovaný s vařeným petrželkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou
99,-

2) Tagliatelle s kuřecím masem, sušenými tomaty, žampiony a špenátovým pestem, sýr pecorino
129,-

3) Krupkové rissoto s červenou řepou, konfirovaným kachním masem a parmazánem, smažená rukola
139,-

4) Pečené hovězí hrudí na cibuli, servírujeme s bramborovým pyré a pikantním ragů z máslové dýňě a čočky beluga
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Středa

Rajská s těstovinou

1) Bavorské vdolečky s tvarohem a rumovými povidly
99,-

2) Farfalle ai gioco- těstovinové mašličky se zvěřinovým ragů, sypané parmazánem a sekanou pažitkou
129,-

3) Smažené kuřecí stripsy v rozpečeném chlebu ciabatta se sýrem ementál, listovým salátem a rajčetem a pikantním relishem podáváme s opékanými bramborovými plátky
139,-

4) Krůtí kapsa plněná parmskou šunkou a taveným sýrem, servírujeme s mačkaným špenátovým bramborem a omáčkou z drcených rajčat
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Čtvrtek

Kachní vývar s bylinkovým nočkem

1) Vepřová pečeně po selsku, servírovaná s houskovým knedlíkem a kysaným sudovým zelím
99,-

2) Spaghetti Carbonara- těstoviny s restovanou italskou slaninou, kapkou smetany, žloutkem a parmazánem
129,-

3) Vepřová kotletka, podávaná s vlažným salátkem z fazolových lusků a konfitovaného česneku, servírujeme s lyonským bramborem a jemným máslovým výpekem
139,-

4) Caesar salát ? římské listy propojené naším dresinkem, doplněné slaninovými chipsy, sázeným vajíčkem, kousky grilovaného lososa, parmazánem a rozpečenou bagetkou
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Pátek

Hrachová s libečkem

1) Vepřové kostky na cibulce, servírované s dušenou karotkou na másle a vařeným petrželkovým bramborem
99,-

2) Kančí guláš na červeném víně, podávaný s domácími bramboráčky
129,-

3) Vepřová panenka připravená ve vakuu servírovaná s krémovým houbovým ragů a bramborovou kaší, smažená cibulová sláma
139,-

4) Vídeňská hovězí roštěnka, grilovaná na cibulové krustě, podáváme s fritovanými bramborovými hranolky a domácí tatarskou omáčkou
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu