ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 9.12.-13.12.2024

Pondělí

KUŘECÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU

1) Šunkafleky, podávané s kyselou okurkou
129,-

2) Kuřecí řízek, servírovaný s bramborovou kaší a nakládanou okurkou
139,-

3) KUŘECÍ STEAK S AMERICKÝM BRAMBOREM A ČESNEKOVÝM DIPEM
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Úterý

HRSTKOVÁ

1) LEHCE PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS SE ZELENINOU ,PODÁVANÁ S RÝŽÍ
129,-

2) PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY NA ZELENINĚ S BRAMBOROVOU KAŠÍ
139,-

3) KRKOVIČKA S OPEČENÝM BRAMBOREM A KOVBOJSKÉ FAZOLE
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Středa

Kuřecí vývar s rýží

1) VEPŘOVÁ PEČENĚ NA HOUBÁCH S RÝŽÍ
129,-

2) SMAŽENÝ SÝR S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU
139,-

3) KUŘECÍ STEAK S FAZOLOVÝMI LUSKY A HRANOLKY ,ČESNEKOVÝ DIP
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Čtvrtek

Frankfurtská

1) Kuře na paprice ,těstoviny
129,-

2) ČEVABČIČI S HOŘČICÍ ,CIBULÍ A VAŘENÝM BRAMBOREM
139,-

3) FISH AND CHIPS S HRANOLKY A TATARKOU
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Pátek

ČESNEČKA

1) Kung pao, podávané s rýží
129,-

2) SMAŽENÉ KUŘECÍ PALIČKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ
139,-

3) KRKOVIČKA S FARMÁŘSKÝM BRAMBOREM A ČESNEKOVÝM DIPEM
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu