ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 27.1.-31.1.2025

Pondělí

KUŘECÍ VÝVAR S HRÁŠKEM A RÝŽÍ

1) Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka
129,-

2) NOKY S KUŘECÍM MASEM A RAJČATOVOU OMÁČKOU
139,-

3) KACHNÍ PRSO NA FAZOLOVÝCH LUSKÁCH S POMERANČOVOU OMÁČKOU A PEČENÝM BRAMBOREM
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Úterý

Hráškový krém

1) Zapečené francouzské brambory, podávané s nakládanou okurkou
129,-

2) ŠPECLE S HOUBOVOU OMÁČKOU A VEPŘOVOU KRKOVIČKOU
139,-

3) KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A KYSELOU OKURKOU
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Středa

KVĚTÁKOVÁ

1) Hovězí v rajské omáčce, podávané s těstovinami
129,-

2) KUŘECÍ ŠPÍZEK SE SLANINOU PODÁVANÝ S AMERICKÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU
139,-

3) VEPŘOVÁ PANENKA VE SLANINĚ S BRAMBORÁČKY
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Čtvrtek

Kulajda

1) MASOVÁ SMĚS SE ZELENINOU A SÝREM ,PODÁVANÁ S RÝŽÍ
129,-

2) SMAŽENÝ HERMALÍN S HRANOLKAMA A TATARKOU
139,-

3) KUŘECÍ MEDAILONKY ZAPEČENÉ SÝREM PODÁVANÉ S BRAMBORÁČKY
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
159,-

5) *** Polévka
30,-

Pátek

ČOČKOVÁ

1) Koprová omáčka, hovězí vařené, vejce, vařený brambor
129,-

2) SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY S BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTKEM COLESLAV
139,-

3) KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ S BROSKVÍ PODÁVANÝ S KROKETAMA
169,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
0,-

5) *** Polévka
30,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu