ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 15.1.-19.1.2018

Pondělí

Fazolová maďarská

1) Čevabčiči s vařeným bramborem, hořčicí a cibulkou
99,-

2) Kuřecí gyros z vykostěných stehen marinovaný v tradiční směsi koření servírujeme s rozpečeným pita chlebem, ledový salát, červenou cibulí ,rajčaty a okurkovými tzatziki
129,-

3) Bramborové nočky s grilovanou zeleninou a kousky vepřové panenky s lehce pikantním Rukolovým pestem a parmazánem
139,-

4) Vykostěný butterfish na tagliatellích s pečenými cherry rajčátky a limetkovou omáčkou
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Úterý

Kuřecí vývar s kapáním

1) Segedínský guláš z vepřového boku podávaný s houskovým knedlíkem
99,-

2) Hovězí nudličky stroganof podáváme s dušenou trojbarevnou rýží a naťovou cibulkou
129,-

3) Kuřecí supreme na zeleninovém kuskusu a salátek z pečených paprik
139,-

4) Vepřové medailonky z panenky ve slaninovém kabátku podávané s parmazánovou omáčkou a gratinovaným bramborem
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou Garniturou
119,-

Středa

Pórkový krém s bramborami

1) Vepřová játra na roštu podáváme s vařeným bramborem a naší domácí tatarskou omáčkou
99,-

2) Pečené uzené kuřecí stehno na černém pivu podávané se šťouchaným slaninovým bramborem a silnou omáčkou z výpeku
129,-

3) Španělský ptáček z hovězí kýty v tradiční omáčce, servírovaný s dušenou rýží a naťovou cibulkou
139,-

4) Hovězí tataráček-jemně mletý a připravený dle naší receptury, podávaný tradičně s topinkami a česnekem, listový salátek s hořčičnou zálivkou
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garnirurou
119,-

6)
0,-

Čtvrtek

Boršč

1) Kapustový karbanátek s mletým masem podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátkem
99,-

2) Smažený kuřecí řízek z vykostěných kuřecích stehen marinovaný v podmáslí servírujeme s lehkým bramborovým salátem a výsečí citrónu
129,-

3) Italské krémové rizoto s chřestem a parmazánem doplněné filírovanou vepřovu panenkou
139,-

4) Krůtí prsa pečená na slanině ,podávaná s restovanými žampióny a fritovanými bramboráky
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garnirurou
119,-

6)
0,-

Pátek

Hovězí vývar s játrovou rýží

1) Penne s kuřecím masem, žampiony a listovým špenátem, parmazán
99,-

2) Koprová omáčka s hovězím masem, vařeným vajíčkem a domácím houskovým knedlíkem nebo vařeným bramborem
129,-

3) Vepřová kotleta s kostí podávaná s restovanými fazolovými lusky na slanině, fritovaným bramborem a pepřovou omáčkou
139,-

4) Špikovaná Dančí plec s šípkovou omáčkou a naším špekovým knedlíčkem
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu