ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 16.9.-20.9.2019

Pondělí

Hovězí vývar s rýží a hráškem

1) Srbské rizoto s vepřovým masem a zeleninou, sypané sýrem, nakládaná řepa
99,-

2) Gratinovaný kuřecí steak mozzarellou a rajčaty, podávaný s vařeným bramborem a rukolovým salátem
129,-

3) Pečený candát na másle, servírovaný s rajčatovým ragů a bramborovou kaší s cibulkou
149,-

4) Mix trhaných salátových listů a čerstvé zeleniny propojený jemným medovo hořčičným dresinkem, doplněný filírovaným kuřecím prsem , bageta
139,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Úterý

Frankfurtská s párkem a bramborem

1) Kapustový karbanátek s mletým masem podávaný s bramborovou kaší a znojemskou okurkou
99,-

2) Živáňská vepřová kotleta pečená s cibulí, česnekem, slaninou, zeleninou a bramborem
129,-

3) Pečená vepřová žebra na černém pivu s kořenovou zeleninou, servírovaná s grilovanou zeleninou a pečivem
149,-

4) Mix trhaných salátových listů a čerstvé zeleniny propojený jemným medovo hořčičným dresinkem, doplněný filírovaným kuřecím prsem , bageta
139,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Středa

Mexická fazolová

1) Pečená uzená kýta servírovaná s čočkou na kyselo, smaženou cibulkou na sídle a znojemskou okurkou
99,-

2) Pikantní masová směs se zeleninou servírovaná s fritovanými bramborovými hranolky
129,-

3) Grilovaná hovězí roštěnka na tále, podávaná s gratinovaným bramborem a pepřovou omáčkou
149,-

4) Mix trhaných salátových listů a čerstvé zeleniny propojené bazalkovým dresinkem, doplněné grilovaným žampionem portobello, rozpečená bageta
139,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Čtvrtek

Kuřecí vývar s těstovinou

1) Kuřecí kung pao podávané s dušenou jasmínovou rýží
99,-

2) Opékaná krůtí játra podávaná s fritovanými bramborovými hranolky, domácí tatarkou a zelným salátem
129,-

3) Grilovaný kuřecí steak servírovaný s kukuřicí na másle, podávaný s fritovaným bramborem a česnekovým dresinkem
149,-

4) Mix trhaných salátových listů a čerstvé zeleniny propojené bazalkovým dresinkem, doplněné grilovaným žampionem portobello, rozpečená bageta
139,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Pátek

Hovězí vývar s kus kusem

1) Kuře na paprice z vykostěných kuřecích stehýnek podáváme s těstovinovými kolínky
99,-

2) Hovězí maďarský guláš servírovaný s houskovým knedlíkem
129,-

3) Vepřová panenka Wellington, pečená v listovém těstě, se slaninou a houbami, podáváme s bramborovou kaší a houbovým ragů
149,-

4) Caesar salát- trhaný římský salát, propojený naším dresinkem, doplněný grilovaným kuřecím prsem, slaninovými chipsy, vařeným vajíčkem
139,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu