ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 30.11.-4.12.2020

Pondělí

Drůbeží kaldoun

1) Segedínský guláš, podávaný s houskovým knedlíkem
119,-

2) Tagliatelle s kuřecím masem, cherry tomaty a bazalkovým pestem, parmazán
129,-

3) Hovězí líčka na červeném víně, podávané s bramborovou kaší a restovanou zeleninou, smažená cibulka
149,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Úterý

Hráškový krém

1) Kuřecí nudličky na kari se zeleninou a kokosovým mlékem, podávané s dušenou jasmínovou rýží
119,-

2) Smažený hermelín, servírovaný s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou
129,-

3) Kachní prso na krémovém rissotu z kulatrozrnné rýže, pečená červená řepa, marinovaný pomeranč
149,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Středa

Krkonošská zelňačka

1) Plněný paprikový lusk mletým masem, podávaný v tradiční rajské omáčce s houskovým knedlíkem
119,-

2) Opékaná Čejkova jitrnička na tále, podávaná s kysaným sudovým zelím a vařeným bramborem
129,-

3) Kozí sýr pečený v tyrolské šunce s medem, servírovaný na salátku z čočky beluga s brusinkami a sezónní zeleninou
149,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Čtvrtek

Kuřecí vývar s rýží a hráškem

1) Bramboráková kapsa plněná pikantní masovou směsí se zeleninou, sypaná sýrem
119,-

2) Krůtí prso připravné ve vakuu, servírované s rakouskými špeclemi a jemnou houbovou omáčkou
129,-

3) Vepřová panenka na tymiánu, servírovaná s kapustovým ragů a bramborovým latinem s dýní
149,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Pátek

Tomatová

1) Bramborové nočky s filírovaným vepřovým karé a rukolovým pestem
119,-

2) Kuřecí supreme, podávané s bramborovým pyré a restovanou zeleninou
129,-

3) Swiss cheese burger- jemně mleté hovězí s máslovou cibulkou, sýrem ementál, sýrovou omáčkou a salátovými listy, podáváme s naším kořeněným fritovaným bramborem
149,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu