ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 20.11.-24.11.11. 2017

Pondělí

Hovězí vývar s masem a nudlemi

1) Opékaná jitrnička na tále, servírovaná s kysaným zelím a vařeným bramborem
99,-

2) Tagliatelle s kuřecím masem, rajčaty, červenou cibulkou a bazalkou ve smetanové omáčce s parmazánem
129,-

3) Medailonky z vepřové panenky ve slaninovém kabátku, servírované s gratinovaným brokolicovým bramborem a omáčkou ze zeleného pepře
139,-

4) Filírovaná hovězí roštěnka podávaná s restovanou kapií, kukuřicí a cibulí, servírujeme s rozpečenou sýrovou quesadillou a dipem s kysané smetany
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Úterý

Čočková s párkem

1) Domácí halušky s uzeným masem a kysaným sudovým zelím, smažená cibulka
99,-

2) Pečená vepřová krkovička na rozmarýnu a černém pivu, podávaná s bramborovou kaší a glazurovanými perličkovými cibulkami
129,-

3) Plzeňský hovězí guláš servírovaný s domácím špekovým knedlíkem
139,-

4) Italské rissoto z kulatozrnné rýže arborio s lesními houbami a trhaným kachním masem, sypané parmazánem
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garnirurou
119,-

Středa

Kuřecí vývar s hráškovo vaječným svítkem

1) Boloňské špagety s tradičním masovým ragů a parmazánem
99,-

2) Pečená kuřecí čtvrtka na zelenině servírovaná s dušenou jasmínovou rýží a jemným výpekem
129,-

3) Smažené vepřové řízečky z panenky podávané s domácím bramborovým salátem a výsečí citrónu
139,-

4) Jehněčí kýta pečená na česneku, servírovaná s listovým špenátem a slaninovým bramborovým knedlíkem
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garnirurou
119,-

6)
0,-

Čtvrtek

Zeleninová s krupicí a vejci

1) Vepřová kýta pečená na másle podávaná se smetanovými fazolovými lusky a mačkaným bramborem na cibulce
99,-

2) Smažená bramboráková kapsa plněná pikantní masovou směsí se zeleninou sypaná sýrem
129,-

3) Krůtí kostky tikka massala pečené v jogurtu a pikantním koření a tomaty podávané s dušenou basmati rýží
139,-

4) Králík na hořčici servírovaný s restovaným perželovým bramborem a slaninovými chipsy
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garnirurou
119,-

6)
0,-

Pátek

Dršťková z hlívy ústřičné s bramborem

1) Bramborové nočky s vepřovou panenkou, žampiony a smetanou, parmazán
99,-

2) Pečený hermelín v listovém těstě s brusinkami, podáváme s fritovanými hranolkami a zeleninovým salátkem
129,-

3) Vepřová kotleta plněná sedláckým gruntem(kysané zelí, ovčí sýr, slanina)podáváme s bramborovou kaší a okurkovým salátem
139,-

4) Pečený filet z vykostěného candáta podávaný s hráškovým pyré a sotýrovanými cherry tomaty
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu