ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 18.6.-22.6.2018

Pondělí

Jehněčí vývar s vaječnou sedlinou

1) Srbské vepřové rizoto se zeleninou sypané sýrem, podávané s červenou řepou
99,-

2) Smažený květák podávaný s vařeným bramborem, domácí tatarskou omáčkou a salátkem z čínského zelí a kefíru
109,-

3) Trhané salátové listy(polníček, čekanka, lollo rosso) doplněné restovanou čočkou beluga na česneku, karotce a řapíkatém celeru, doplněné filírovaným kuřecím prsem marinovaným jogurtu, ciabatta
139,-

4) Konfitované králičí stehno podávané s mačkaným bramborem s naťovou cibulkou, hořčičnou omáčkou a glazurovanými žampiony
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Úterý

Čočková

1) Jemně sekaný máslový karbanátek se zeleninou, podávaný s bramborovou kaší a salátkem z červeného zelí
99,-

2) Smažená bramboráková kapsa plněná kysaným zelím a pečenou uzenou kýtou
129,-

3) Steak z vepřové kotletky s bazalkovou omáčkou, grilovaným chřestem a gratinovaným smetanovým bramborem
139,-

4) Pečený losos na másle servírovaný na restované sezónní zelenině s tymiánem, holandská omáčka a rozpečená ciabatta
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Středa

Hovězí vývar se šunkovým svítkem

1) Vepřové kostky na cibulce podávané s dušenou karotkou na másle a vařeným bramborem
99,-

2) Smažený kuřecí řízek podávaný s bramborovým salátem a výsečí citrónu
129,-

3) Vepřový špízek z panenky prokládaný cibulí, slaninou a kapií, podávaný s fritovaným bramborem a česnekovou kysanou smetanou
139,-

4) Kachní prso připravené ve vakuu podávané s malinovou omáčkou a adomácím cuketovým bramboráčkem
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

6)
0,-

Čtvrtek

Bramboračka

1) Kuřecí nudličky na žampionech servírované s dušenou rýží
99,-

2) Těstovinový salát se zeleninou (brokolice, kápie, kukuřice) propojený jogurtovým dresinkem, doplněný filírovanou vepřovou panenkou pečenou na rozmarýnu
129,-

3) Vepřová krkovička servírovaná s BBQ fazolemi a rozpečenou bramborou v alobalu s česnekovým tvarohem
139,-

4) Brasírovaný hovězí pupek servírovaný s bramborovou kaší spečeným česnekem a selským rajčatovým salátem
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

6)
0,-

Pátek

Kuřecí vývar s s masem a kuskusem

1) Smažený sýr podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarkou
99,-

2) Bramborové nočky s kuřecím masem, sušenými tomaty a tomatovou polpou a parmazánem
109,-

3) Krůtí výpečky na cibuli a česneku podávané s listovým špenátem a fritovanými bramboráčky
139,-

4) Italské krémové rissotto s cuketou, lilkem a rajčaty doplněné filetem z pečené tresky a šlehaným sýrem mascarpone s bazalkou
149,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu