ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 18.11.-22.11.2019

Pondělí

Krémová česnečka s krutonem

1) Bramborové nočky v houbové omáčce s vepřovým masem, sypané sýrem Pecorino Romano
99,-

2) Grilovaný vepřový steak z krkovičky, podávaný s fritovanými bramborovými kroketami a omáčkou z nakládaného zeleného pepře
129,-

3) Kuřecí steak gratinovaný mozzarellou a rajčaty, servírovaný s bramborovou kaší a bazalkovou omáčkou
139,-

4) Hovězí nudličky na česneku a cibuli v rozpečené tortille s ledovým salátem, rajčaty a sýrem, doplněné opékanými bramborovými plátky a dresinkem tisíc ostrovů
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Úterý

Tomatová s těstovinou

1) Vykostěné kuřecí stehno, pečené na másle, podávané na restované kukuřici, servírujeme s mačkaným pórkovým bramborem
99,-

2) Smažená treska s kaší a salátkem coleslaw
129,-

3) Smažený kuřecí řízek podávaný s vídeňským bramborovým salátem a výsečí citronu
139,-

4) .) Pulled pork- trhané vepřové pečené v BBQ marinádě, v rozpečené žemli s okurkovým relishem, cibulovou marmeládou a listovým salátem, podávané s americkým bramborem a naší tatarskou omáčkou
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Středa

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a kus kusem

1) Domácí sekaná pečeně servírovaná s bramborovou kaší a znojemskou nakládanou okurkou
99,-

2) Tagliatelle s restovanou šalotkou, ořechovým pestem a filírovanou vepřovou panenkou, sypané parmazánem
129,-

3) Krůtí prsa sous vide, podávaná s brmaborovo dýňovým pyré, omáčkou z brusinek a červeného vína, blanšírovaná kapusta
139,-

4) Rostbíf, podávaný za studena, servírovaný na máslové sezonní zelenině, podáváme s fritovanými širokými hranolky a naší tatarskou omáčkou
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Čtvrtek

Cibulačka s parmazánovým krutonem

1) Vepřové kostky na cibulce, servírované s dušenou karotkou na másle a vařeným petrželkovým bramborem
99,-

2) Lasagne s tradičním boloňským ragů, bešamelem a tomatovou polpou, gratinované sýrem mozzarella, rukolové lístky
129,-

3) Italské krémové rissoto s lesními houbami, doplněné trhaným kachním masem, konfitovaným česnekem a parmazánem
139,-

4) Vepřová panenka Welington pečená v listovém těstě, lsitový špenát a houbové ragů
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Pátek

Hovězí vývar s játrovou rýží

1) Kung pao- kuřecí nudličky se zeleninou wok, praženými arašídy v tradiční sladké sójové omáčce, podáváme s dušenou rýží
99,-

2) Smažený hermelín plněný lžící brusinek, podávaný s vařeným bramborem a odlehčenou tatarskou omáčkou z tvarohu a jarní cibulky
129,-

3) Kuřecí kapsa plněná klobásou chorizo a sýrem chedar, podávaná s restovaným bramborem na cibuli a česneku, salsa chimichuri
139,-

4) Pečený losos na másle, servírovaný s mačkaným bramborem, šalotkovou omáčkou a sotýrovanými cherry tomaty
149,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu