ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 21.10.-25.10.2019

Pondělí

Hrstková

1) Smažené cuketové řízečky podávané s bramborovou kaší a polníčkovým salátem s cherry tomaty _
99,-

2) Penne v jemné sýrové omáčce s kuřecím masem, sypané parmazánem ___
129,-

3) Vepřová krkovička servírovaná s restovanými fazolovými lusky na slanině, mačkaným bramborem s naťovou cibulkou a jemným výpekem __
149,-

4) Hovězí líčka podle receptury M.D.Rettigové, brasírovaná v tradiční rajské omáčce, podávaná s žemlovo pažitkovým knedlíkem a restovanou kořenovou zeleninou
139,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Úterý

Uzená s krupkami, masem a zeleninou

1) Tagliatelle s kuřecím masem v bazalkovém pestu, sypané parmazánem__
99,-

2) Kuřecí špíz prokládaný zeleninou, servírovaný s bramborovou kaší a zelným salátkem __
129,-

3) Konfitované králičí stehno, podávané se šťouchaným slaninovým bramborem a krémovým listovým špenátem __
149,-

4) Hovězí líčka podle receptury M.D.Rettigové, brasírovaná v tradiční rajské omáčce, podávaná s žemlovo pažitkovým knedlíkem a restovanou kořenovou zeleninou
139,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Středa

Masový vývar s kapáním

1) Vepřové kostky na cibulce podávané s vařeným bramborem a dušenou karotkou na másle __
99,-

2) Smažený kuřecí řízek, servírovaný s bramborovou kaší a ovocným salátkem
129,-

3) Pomalu tažené hovězí hrudí v silném zeleninovém základu, podávaný s pečenými baby brambory a restovanou sezonní zeleninou
149,-

4) Vepřová panenka plněná hruškami, servírovaná s bramborovo dýňovým pyré a ořechovou omáčkou _
139,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Čtvrtek

Maďarská gulášová

1) Srbské vepřové rizoto se zeleninou, sypané sýrem, nakládaný okurek
99,-

2) Restované krupky s lesními houbami a grilovanými kousky vepřové panenky
129,-

3) Hovězí cheeseburger ? jemně mleté hovězí v rozpečené žemli s pikantním relishem, papričkami jalapeňo, fritovanými bramborovými hranolky a domácí rajčatovou salsou
149,-

4) Vepřová panenka plněná hruškami, servírovaná s bramborovo dýňovým pyré a ořechovou omáčkou _
139,-

5) Svíčková na smetaně, podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

6)
0,-

Pátek

Králičí vývar s masem

1) Tagliatelle s restovanou parmskou šunkou, česnekem a rajčaty, sypané parmasánem
99,-

2) Smažené skotské vejce ? plněný sekaný karbanátek vařeným vajíčkem, smažený v panko strouhance, podávaný s pažitkovou bramborovou kaší a salátem z pečené červené řepy
129,-

3) Pomalu tažené hovězí hrudí v silném zeleninovém základu, podávaný s pečenými baby brambory a restovanou sezonní zeleninou _
149,-

4) Pečený filet z tresky na másle, servírovaný s gratinovaným bramborem, holandskou omáčkou a blanšírovanou brokolicí____
139,-

5) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu