ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 19.10.-23.10.2020

Pondělí

Brokolicový krém s bramborovou slámou

1) Smažené sýr s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou
119,-

2) Kuřecí steak servírovaný fritovanými bramborovými hranolky a jemnou sýrovou omáčkou, blanšírovaná zelenina
129,-

3) Pečené kachní stehno podávané s dušeným červeným zelím bramborovým a bramborovým knedlíkem
159,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Úterý

Kuřecí vývar s flíčky

1) Čočka na kyselo s pečeným uzeným masem, smaženou cibulkou a nakládanou okurkou
119,-

2) Tagliatelle se sušenými tomaty, bazalkou, kuřecím masem a brokolicí, parmazán
129,-

3) Jelení kýta připravená ve vakuu, podávaná na hříbkovém rissotu
149,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Středa

Krémová česnečka se sýrem

1) Pikantní masová směs se zeleninou ve smažené bramborákové kapse
119,-

2) Bramborové nočky s vepřovou panenkou a žampionovou omáčkou
129,-

3) Hovězí burger s chedar sýrem, nakládanou cibulí, křupavou slaninou v rozpečené žemli, podáváme s fritovanými bramborovými hranolky a švestkovou BBQ omáčkou
149,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Čtvrtek

Uzená s masem a krupkami

1) Krůtí kousky se zeleninou a kokosovým mlékem na kari, dušená jasmínová rýže
119,-

2) Grilovaný hermelín na podzimním lisovém salátku s hruškami, brusinkový dresink, rozpečená bagetka
129,-

3) Vepřová panenka ve slaninové košilce, podávaná s karotkovo bramborovým pyré, blanšírovaná růžičková kapusta
149,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

5)
0,-

Pátek

Kulajda

1) Domácí sekaná pečeně se sýrem, podávaná s bramborovou kaší a nakládanou okurkou
119,-

2) Zeleninový salát s jemným francouzským dresinkem, doplněný smaženými kuřecími stripsy v kukuřičných lupínkách, bagetka
129,-

3) Hovězí líčka na tmavém ležáku, podávaná s mačkaným pórkovým bramborem a glazovanou perličkovou cibulkou
149,-

4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
139,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu