|

Toto týdenní menu je platné pro týden 22. 2. - 26. 2. 2021 Pondělí
Francouzká cibulačka 1) Bramborové nočky s kuřecím masem, bazalkovým pestem, sušenými rajčaty, sypané parmezánem 119,- 2) Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku servírované s bramborovou kaší 129,- 3) BBQ krkovička na cibulovém lůžku podávané s americkým bramborem 149,- 4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou 139,- |
Úterý
Drůbeží vývar s kuskusem 1) Segedínský guláš podávaný s houskovým knedlíkem 119,- 2) Kuřecí steak na brusinkové omáčce servírovaný s kroketami 129,- 3) Krémové rissoto s liškami a filírovanou vepřovou panenkou 149,- 4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou 139,- |
Středa
Gulášová 1) Krutí játra na cibulce podávané s dušenou rýží 119,- 2) Farfalle s cuketovým pestem, kuřecím masem, Cherry rajčátky sypané parmezánem 129,- 3) Vepřová panenka ve slanině podávaná s pepřovou omáčkou a americkým bramborem 149,- 4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou 139,- |
Čtvrtek
Krémová česnečka s krutony 1) Francouzké brambory servírované s červenou řepou 119,- 2) Kuřecí řízek podávaný s bramborovým salátem a výsečí citronu 129,- 3) Králičí stehno na lůžku z listového špenátu servírované se šťouchaným bramborem 149,- 4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou 139,- |
Pátek
Hovězí vývar s vaječným svítkem 1) Hovězí kostky na houbách servírované s dušenou rýží 119,- 2) Kuřecí GYROS se zeleninovým salátkem a tzatziky, PITA CHLÉB 129,- 3) Candát pečený na másle s bazalkovým pyré a šalotkovou omáčkou 149,- 4) Svíčková na smetaně ze špikované hovězí kýty, servírovaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou 139,- |
Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty. |
|