ÚvodKontakt
divider
Fotogalerie
  Týdenní menu
divider
Jídelní lístek
  divider
 

Toto týdenní menu je platné pro týden 10.9.-14.9.2018

Pondělí

Francouzská cibulačka

1) Kuřecí nudličky kung pao podávané s dušenou jasmínovou rýží
99,-

2) Zvěřinová sekaná, výběrové mleté maso z kance, s bylinkami a česnekem podáváme s bramborovou kaší a salátkem z nakládané zeleniny
129,-

3) Hovězí roštěná gratinovaná ořechovou krustou, podávaná s mačkaným bramborem a omáčkou z červeného vína
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Úterý

Hrachová s opečeným chlebem

1) Pečené kuřecí stehno podávané s vařeným bramborem a salátkem z čínského zelí
99,-

2) Hovězí vídeňský guláš servírovaný se špekovým knedlíkem
129,-

3) Vepřový špízek z panenky prokládaný slaninou, zeleninou a klobásou podávaný s americkým bramborem a naší tatarskou omáčkou
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Středa

Kuřecí vývar s masem a nudlemi

1) Rizoto z vepřového masa a pestré zeleniny,sypané sýrem, doplněné salátkem z pečené červené řepy
99,-

2) Smažené rybí filé servírované s bramborovou kaší a karotkovým salátem s ananasem
129,-

3) Trhané salátové listy propojené medovo hořčičným vinaigrettem s cherry tomaty a dýňovým semínkem doplněné na tenko krájeným hovězím rostbífem a rozpečenou ciabattou
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

5)
0,-

Čtvrtek

Dýńový krém

1) Vepřové kostky na cibulce podávané s dušenou karotkou na másle a vařeným bramborem
99,-

2) Hovězí španělský ptáček podávaný s dušenou rýží
129,-

3) Grilovaný losos servírovaný s gratinovaným smetanovým bramborem a lehkou omákčou z čerstvého kopru
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

5)
0,-

Pátek

Uzená česnečka

1) Smažený holandský řízek servírovaný s bramborovou kaší a znojemskou okurkou
99,-

2) Kachní játra na roštu podávaná s opečeným bramborem a tatarskou omáčkou
129,-

3) Jelení kýta připravená ve vakuu servírovaná s krémovým houbovým ragů a fritovanými bramboráčky
139,-

4) Svíčková na smetaně podávaná s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkovou garniturou
119,-

Restaurace Černý kůň Hradec Králové - Obědy, večeře, party, rauty.

 







Kosina s.r.o.
Design & development by Kosina.eu